Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Пацо съди Боби за 3 бона

отпечатай новината

21.12.2012 14:00 | Видян 2424 пъти

Пацо съди Боби за 3 бона

Като лава от току-що избухнал вулкан с изля гневът на Борислав към Панайот . Броени минути след финала на шоуто ръгбистът не сдържа нервите си и избухна с цялата си ярост върху гълъбовския плейбой. Пресрещна го до една от гримьорните и го бушонира с юмрук, пише Уикенд.

Ударът на 120-килограмовия здравеняк е толкова силен, че цяла седмица Пацо продължава да се оплаква от болки в ухото заради наранено тъпанче.

Българският Леонардо ди Каприо, както сам се определя той, обаче няма да остави нещата така. В деня след побоя Панайот посетил лекарски кабинет и след обстоен преглед, си извадил медицинско свидетелство за нанесена лека телесна повреда.

Въпросният документ ще послужи на Пацо като основно доказателство за съдебния иск от 3000 лева, който смята да заведе срещу побойника Борислав.

Освен в съда обаче, гълъбовецът смята да търси отмъщение и по "другия начин". Вече се появиха слухове, че Пацо събира наказателна бригада срещу ръгбиста и се е заканил да му го върне подобаващо за нанесения побой след финала на шоуто, пише още Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !