Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Умря бащата на Годжи

отпечатай новината

27.12.2012 11:30 | Видян 3065 пъти

Умря бащата на Годжи

Черна беше тази Коледа за Георги Милчев - Годжи . Звездата от „Шоуто на Слави" посрещна най-светлия християнски празник в пълен траур, след като само два дни по-рано погреба един от най-близките си хора в семейството - баща си Милчо.

Възрастният човек си отишъл след тежко заболяване, което го мъчело цяла година, а лекарите така и не могли да го спасят, пише в."Всеки ден".

Колегите на музиканта издават, че той бил съсипан от новината за тежката загуба. Годжи научил за смъртта на баща си по време на репетиция за шоуто и с насълзени от скръб очи веднага заминал за родния Криводол. Деспотичният Трифонов го пуснал да замине и дори му зачислил служебен шофьор, който да го закара.

Именно на Годжи се паднала задачата да уреди всички подробности около опелото и погребението, като едновременно с това да бъде и опора на майка си. Женицата била още по-шокирана от смъртта на съпруга си и дори била на успокоителни по време на самото погребение.

В последния си път бай Милчо, както го наричали съселяните му в Криводол, бил изпратен и от внуците си. Не е тайна, че Годжи винаги е разчитал най-много на родителите си в помощта за отглеждането на двамата си синове. Затова момчетата също страдали за дядо си и не могли да сдържат сълзите си на гробището.

Засега все още не е ясно кога Годжи ще се върне на работното си място в „Ку-ку бенд". Музикантът има изключително чувствителна душа и ще му бъде трудно да се смее на глупостите на Слави, докато сърцето му кърви от мъка вътрешно. Най-вероятно Георги ще е на екран в средата на януари, научи още "Всеки ден".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !