Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Ванга към Лили Иванова: Ще умреш, докато пееш!

отпечатай новината

03.01.2013 11:30 | Видян 4174 пъти

 Ванга към Лили Иванова: Ще умреш, докато пееш!


Близки до най – добрата българска певица Лили Иванова разкриха, че баба Ванга ѝ е предрекла лека смърт по време на концерт, научи Всеки ден.

Те допълниха, че двете били изключително близки и всяка седмица примата ходела при нея в Рупите, за да се видят и да си поговорят. Всеки път изпълнителката дарявала пророчицата с цвете в саксия и кутия от любимите й шоколадови бонбони „Таралежки”.

Години след смъртта на Ванга, Лили често си спомняла за нея и признавала, че много пъти я е питала докога ще е в състояние да пее и да остане на върха в музикалния бизнес.

При последната им среща ясновидката я обнадеждила и заявила убедено, че ще е в състояние да пее цял живот и когато дойде време да си иде от нашия свят, това ще стане без болка и страх, пише Всеки ден.

Именно пророчествата на баба Ванга давали сили на певицата да продължава смело напред и да прави нови и нови планове за успешна кариера. Допълнителна увереност и давало и твърдението, че не може да бъде засегната от магия, въпреки че самата тя много се страхува от лошите очи на завистливите хора.

„За никого не е тайна, че аз се страхувам от магии. Сигурна съм, че не минава и ден, без някой да се опита да ми направи нещо лошо, независимо какво е то. Но аз съм намерила начин да се защитавам по енергиен път и да намаля докрай зловредните влияния” – споделила фамозната изпълнителка.

След смъртта на Ванга, Лили Иванова на няколко пъти ходила при нейната наследница Вера Кочовска в Плевен, но двете нещо не си допаднали.

За да не остане беззащитна срещу злодеите, се обърнала за помощ към някакъв ходжа, но името му и досега не е известно, пише още изданието.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !