Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Георги Кадурин се хванал чистач в театър

отпечатай новината

06.01.2013 09:12 | Видян 3415 пъти

Георги Кадурин се хванал чистач в театър

Актьорът и режисьор Георги Кадурин, който се появи на телевизионните екрани в партньорство с Яна Маринова в "Стъклен дом", бил чистач на театър, пише Блиц. 

Деветдесетте години били много кризисни за актьорите и Кадурин взел под аренда да чисти Младежкия театър. Сутрин с един колега го чистехме, вечер играехме там, спомня си закъсалите времена актьорът. От работата си като чистач той изкарвал заплата с една идея по-висока от тази като актьор. Няма срамен труд, категоричен е Кадурин. 

За разлика от гладните времена, сега играе в 9 постановки, но не го намира за нормално и признава, че понякога е на автопилот. Вдигам се от тук, шофирам до Бургас, играя и пак се качвам на колата да се върна обратно, обяснява той. По думите му идва един момент, когато на актьора му писва да играе за малоумни режисьори или в постановки, съшити с бели конци. 

Кадурин разкритикува режисьорите, които седят на първия ред и люпят семки, говорейки: Това ми харесва, това не ми харесва, и карат актьорите сами да предлагат нещо. Ама това му е работата на режисьора, а не да иска от някакви актьорчета да му предлагат, категоричен е Кадурин.

Актьорът е играл и на Бродуей и много се надява там да го е гледала Никол Кидман, в която отдавна е влюбен, пише още Блиц.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !