Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Ева Херцигова утре в България

отпечатай новината

29.11.2007 10:10 | Видян 2453 пъти | Гласували 1

Ева Херцигова утре в България

 На 30 ноември 2007 г. в България пристигат г-жа Каролин Груоси-Шойфеле – съсобственик и вицепрезидент на Chopard и супермоделът Ева Херцигова – лице на световноизвестната марка.

За престоя си в България те избраха Гранд Хотел София. Световноизвестният топмодел Ева Херцигова ще бъде настанена в един от трите панорамни апартамента на хотела. Апартаментът е същият, който преди месец беше кръстен на името на Христо Стоичков според създадената вече традиция на хотела да кръщава стаи на името на известни българи. Първата такава стая беше кръстена на световния шампион по шахмат Веселин Топалов.

Г-жа Каролин Груоси-Шойфеле ще отседне в президентския апартамент на Гранд Хотел София, където гости са били Санто Версаче, Ленард Йохансон, Найджъл Кенеди, Мишел Платини и други.

Ева Херцигова и Каролин Шойфеле пристигат у нас специално за откриването на първия бутик Chopard в България, който е и първият за Източна Европа. Българският партньор – фирмата E&S, има амбицията да наложи Chopard като най-престижната марка сред ценителите на луксозни стоки и бижута и да я превърне в символ на красота, изискан вкус и лукс.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !