Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Пиарката на Плевнелиев ходела без бельо

отпечатай новината

11.01.2013 14:00 | Видян 3913 пъти

Пиарката на Плевнелиев ходела без бельо

Прочулата се с гафа със Скалистите планини в новогодишната реч на Росен Плевнелиев Мария Иванова има доста пикантно минало като журналистка. Настоящата пиарка на президента е била дълго време репортер в БНТ, същата телевизия, която сега беше набедена от "Дондуков" 2, че е единственият виновник за грешните кадри от Аспен, Колорадо, издава Уикенд.

Дали пресекретарят на Плевнелиев няма стари дрязги с националната телевизия, та сега така отрича собствения си принос за гафа и набеждава екипа на БНТ, чудят се врели и кипели журналисти, по-паметливите от тях са запомнили една емблематична история за Мария Иванова, която и до ден днешен се разказва по коридорите на медията, а и не само там.

Като репортер с ресор икономика през 2000 г. 20-годишната към този момент крехка журналистка още в началото на кариерата си започнала да се сдобива с ексклузивна информация от тогавашното правителство на Иван Костов. Мине не мине седмица и младата Мария отивала на някоя тайна среща, от която винаги се връщала с гореща новина в нюзрума на БНТ. Не по-малко амбициозните ѝ колежки веднага я сложили под лупа, за да хванат кой точно е източникът ѝ.

Наблюденията им бързо довели до резултат – единствено на Иванова интервюта давал тогавашният финансов министър Муравей Радев. Скандален детайл в облеклото на Мария бил забелязан най-напред от сестрата на Димитър Цонев, Ирина, кадър на телевизията по това време. Именно тя отчела, че когато засуканата репортерка се среща с финансовото гуру на Костов, винаги е с прозрачен бял панталон от лен, а очертания на бельо под него не се забелязват, издава още Уикенд.

Слухът, че Мария ходи без гащи, обиколил БНТ за секунди, което било прието сърдечно от мъжката част на екипа, но не и от женската. Въпросът носи ли Иванова бельо предизвикал вътрешно разследване и стигнал чак до шефката на новините Мира Нейнска, сега Лазарова. По-нахаканите колежки на Мария решили направо да си я питат, за да секнат въпросите и вторачванията в задните части на младата репортерка веднъж завинаги. Настоящата пиарка се измъкнала хитро от неудобния въпрос, зададен директно пред всички със светкавична реакция – под любимия ѝ бял прозрачен панталон тя винаги слагала силиконови прашки.

Това са миниатюрни гащички, изработени от полимерен материал, които не се виждат и не се очертават под ефирни и прилепнали дрехи. Те са много неудобни, но за сметка на това създават ефекта "без бельо", когато е необходимо.

"Стилът ѝ сега е променен", категорични са старите ѝ колеги в БНТ. Мария беше със строг делови костюм в тъмен цвят преди ден, когато. "Господари на ефира" успяха да я изловят, за да й връчат "Златен скунк" заради скандала с речта на президента, пише Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !