Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Кобрата и Никол най-готини в България

отпечатай новината

14.01.2013 12:15 | Видян 5358 пъти | Гласували 2

Кобрата и Никол най-готини в България

Класацията на  SLAVA.BG за Най-готините звезди в България за 2012 предизвика огромен интерес сред аудиторията на светския сайт.

Читателите ни имаха възможност да гласуват за Най-готините мъже и при тях безапелационно спечели боксьора Кубрат Пулев, който обра куп спортни отличия през изминалата 2012 година. В тройката на най-готините господа попаднаха поп звездата Орлин Павлов и актьора Асен Блатечки.

При дамите също имаше голяма конкуренция, въпреки че читателите ни имаха само два дни, за да гласуват. До редакционното приключване на новия брой на Супер 19' в 16.30ч. вие избрахте за Най-готината жена на България синоптичката Никол Станкулова.

Актрисата и моделка Диляна Попова, и тенесистката Цвети Пиронкова също са в Топ-3 на най-любимите звезди сред жените.

Кубрат Пулев бе поставен от читателите на SLAVA.BG на 1 място в класацията за най-готините мъже. Европейския шампион по бокс, който стана Спортист на България за 2012, прослави името на страната ни.

Кубрат е номиниран и за Мъж на годината, а церемонията ще се състои в края на този месец. Той е любимец на младите хора в България, а връзката му с поп фолк звездата Андреа често го изстрелва и в редица светски класации.

Спортистът винаги е облечен в крак с модните тенденции и признава, че неговата половинка често го съветва какъв стайлинг да избере. В края на годината виждахме Кубрат по-често облечен в смокинг или костюм, тъй като бе гост на редица церемонии и награждавания.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !