Инфлуенсър и модел разкри страхотни...

Инфлуенсърът и модел Кристи Рен не спира с горещите...

Божков излиза на свобода срещу 130...

Бизнесменът Васил Божков излиза на свобода срещу 130...

Николета ли командва кариерата на Божинов?

отпечатай новината

18.01.2013 09:30 | Видян 3569 пъти | Гласували 1

Николета ли командва кариерата на Божинов?

Защо Валери Божинов не се върна в България? Кой му попречи да не подпише с "Ботев"(Пловдив) и стои в основата на футболната му кариера. Нападателят игра през пролетта под наем във втородивизионния Верона.

Човекът оркестър в семейство Божинови е Николета Лозанова , пише Блиц.  Бившата плеймейтка отдавна върти на малкия си пръст футболиста и диктува кариерата му. Чаровната дама била твърдо против завръщането на цялото семейство в България, след като стана ясно, че "Ботев" (Пловдив) има интерес към Валери.

"За нищо на света. Искам Италия – мода, лукс, живот. Не си и помисляй да се връщаме назад, ще ни скъсат от подигравки, че се връщаме в България", отсякла глезената Николета. Против подобен трансфер бил и самият мениджър на футболиста – Джери Паломба. Един от най-изпечените агенти нямало да усети нищо от сделка с българския клуб в сравнение с евентуална продажба на друго място в Европа, дори и в по-слаб отбор в Италия.

Така Божинов сам отказал предложението на "канарчетата" и не позвънил на Станимир Стоилов за отговор. Впоследствие на сцената излезли оферти от още няколко тима, но извън Италия. Тук пак се намесила Николета Лозанова . "Търси си отбор тук, вече се установихме с детето, никъде няма да мърдам. Ти, ако искаш, отивай, ние оставаме в Италия", категорична била красавицата и секнала всякакви трансферни мераци на Валери. Така от немай-къде мениджърът Паломба е принуден да изрови земята на Апенините, но да намери нов тим на българския нападател. Най-близо като че ли изглежда трансфер в затъналия в Серия "Б" Виченца, пише още Блиц.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !