Канската Мерил Стрийп: Фото на деня

Канската Мерил Стрийп: Фото на деня

Наследникът на Карл Лагерфелд с...

Риалити звездата Силвия Юрукова се похвали в социалните...

Врагините Антония и Венета се събраха на парти

отпечатай новината

21.01.2013 11:00 | Видян 2502 пъти

Врагините Антония и Венета се събраха на парти

В светските среди отдавна се знае, че Мис България Антония Петрова и моделката Венета Харизанова не се дишат. Двете още през миналата година вледениха отношенията си и водят сериозна словесна война чрез медиите и най-вече в социалната мрежа Фейсбук, пише Супер 19'.

Красавиците дори избягват публичните прояви, на които има шанс да се засечат. Но понякога живота е непридвидим, и на двете дами им се наложи да застанат рамо до рамо, а виновник за това се оказа рождения ден на модна агенция Визаж. Когато всички модели бяха извикани на сцената, Венета и Антония застанаха една до друга, но запазиха хладнокръвие и се усмихваха пред фоторепортерите. По-късно вечерта всяка една от двете се забавляваше в отделна компания и се стремяха да не се поглеждат.

Миската си тръгна от клуба доста по-рано, защото призна, че се стяга да празнува имен ден, на който е поканила своите близки. Блондинката и съпругът ѝ Александър Бередин започнаха годината с екзотично пътешествие до Индия. Съвсем естествено, те отишли да видят и храма Тадж Махал, пише още Супер 19'.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !