Диляна Попова и Александър Сано водят...

Снимките на първия български сезон на новия световен...

Панаирът на книгата в София: Фото на...

Панаирът на книгата в София: Фото на деня

Чалгата бяга на Карибите

отпечатай новината

22.01.2013 09:45 | Видян 8589 пъти | Гласували 2

Чалгата бяга на Карибите

След като се разбра, че най-голямата продуцираща музикална компания у нас Пайнер е спечелила европроект за милиони, звездите на димитровградската чалга империя се изпариха яко дим, пише Супер 19'.

Първа стегна куфарите Анелия, която замина за далечна Доминикана, където по думите й ще остане близо месец. Певицата избра топло място, на което да разпусне след натоварения си график през изминалата година.

Анелия споделя в социалните мрежи, че се чувства истински отпочинала след плаж и дълги разходки сред природата, затова е избрала и въпросната дестинация. Не признава само, че гостува на вилата на Мая Илиева.
 
Звездата ще се завърне в България в началото на месец февруари, а веднага със стъпването си на родна земя ще поднови концертните си изяви и ще започне работа по студийните си проекти.

В края на миналата година тя изнесе грандиозен концерт, посветен на 10-годишнината й на сцената. Подготовката на това събитие изтощи Анелия, която още тогава се зарече, че ще се отдаде на отдих. При всички случаи част от разноските е поел таткото на дъщеря й Ивон – Коко Динев, гласи клюката. Както е известно той не пести средства за наследниците си.

И през изминалата година мъж не се завъртя задълго около Анелия. Тази година обаче тя се надява да завърже трайна връзка, още повече, че късметът й от новогодишната пита гласеше: Любов.

По примера на Анелия, и врагинята ѝ  Галена изчезна от полезрението на противниците обявили се против субсидирането на чалгата с евро пари. Пайнерката също избра далечна дестинация за своята почивка. Заедно с любимия си Галин, изпълнителката отлетя за Мексико.

Според мълвата звездното семейство е отседнало в петзвезден хотел и ще почива там до края на януари. Във фолк средите пък се клюкари, че Галенчето отдавна се е заела да си осигури титлата Изпълнител на годината. Въпреки че за фаворитка се спряга Анелия, изпълнителката на Много ми отиваш вече работи за победата си. Дори и в Мексико тази мисъл не й дава мира.

Изпълнителката е узурпирала всички попфолк класации и се приближава все повече до мечтаната титла. Тя е начело на чартовете за песни, видеоклипове и изпълнители с цели 4 хита, които пусна накуп.

Целта на Галена била песните да излязат малко преди церемонията на ТВ Планета. А междувременно певицата имала цяла година на разположение, за да ги екранизира.

Така фолк дивата успява с лекота да узурпира класациите и да си осигури по-силна подкрепа от феновете си. Пайнерката силно се надява тактиката й да успее и да вземе така желания приз под носа на Анелия.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !