Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Преслава се готви да журира в новия сезон на "Гласът на България"

отпечатай новината

23.01.2013 16:15 | Видян 2323 пъти

Преслава се готви да журира в новия сезон на

Фолк гърло №1 на България, Преслава ще разтърси клуб Bilionare в София (бившия "Версай").

Най-титолованата ни певица ще представи последните си хитове и ще изпълни всички музикални желания на отбраната публика в столичното заведение.

Изпълнителката на хита "Дяволско желание" вече се готви активно за втория сезон на най-успешното музикално риалити "Гласът на България", което предстои да тръгне в ефира на bTV.

Тя ще журира талантите в компанията на Миро, Данчо Караджов и Вики от „Мастило“. Феновете с нетърпение очакват превъплащението на любимката си и са сигурни, че Преслава ще даде път на най-талантливите изпълнители, които ще се пробват за звезди. От мениджмънта на клуба обещават силна тематична програма, която стартира още от този месец.

Следващата седмица ще е готов ивент календара, който ще впечатли и най-претенциозните клиенти.

Освен гостувания на много поп и попфолк изпълнители, от Club Bilionare обещават уникални тематични партита, които ще завладеят нощна София.

В събота 26 януари пък за всички фенове на фолка глас ще извиси Джена, която е една от най-номинираните певици в предстоящите Награди на ТВ "Планета".

Скоро предстои да стартира и нов лейбъл от партита, който ще представя изпълнителите в различна светлина. Двете лица на звездите ще докаже, че за професионализма, граници няма. Изненадите тепърва предстоят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !