бТВ и Нова спират да снимат сериали,...

Двете най-големи частни телевизии у нас – бТВ и Нова, са...

Отиде си малко известен режисьор,...

Режисьорът и продуцент Роджър Корман, известен с...

Гущера от Под прикритие: Другите сериали не стават, сапунки са

отпечатай новината

24.01.2013 09:00 | Видян 9064 пъти | Гласували 2

Гущера от Под прикритие: Другите сериали не стават, сапунки са

Герасим Гергов не е професионален актьор, но е сред най-запомнящите се гангстерски лица от хитовия сериал Под прикритие.

В следващата серия „босът на Люлин и Западна София” отново ще гледа страховито от екрана, съобщава Супер 19'.

Как при толкова много звезди успяхте да се вредите в хитовия сериал на БНТ Под прикритие?

Явих се на кастинг за продължението на епичния филм 300, което се снимаше у нас миналото лято.

Мая Бежанска много ме хареса и не само, че ме одобри за холивудската продукция, където играя „сянка” на персийския цар Ксеркс, но и ме препоръча за кастинга на Под прикритие.

Така се получиха нещата. Между другото, за читателите ще бъде интересно, че Ксеркс, който на екрана изглежда едва ли не 3-метров, всъщност е колкото мене – към 1,90 м. Любопитно е, че за филма ме сканираха.

Тоест, освен сцени, в които актьорът играе, го и „телепортират” в други. Където Ксеркс, там и аз. Компютърна постановка.

Значи от холивудската продукция попаднахте в Под прикритие?

Да, минах кастинга. Минах и пробни снимки. Взеха ме за първата серия на сезона. Явно съм се справил, защото ме снимаха и в четвърта. Останах един от малкото неубити босове.

Сега ще ме гледате и в следващата 10-а серия. Мисля, че съм от единиците, които се скараха с Иво, но оцеляха. Което ме кара да мисля, че и в четвъртия сезон Гущера сигурно ще остане жив на екрана.

Екипът на филма е невероятен. Работят не само големи професионалисти, но и зад кадър са готини хора – и Захари Бахаров, и Мариан Вълев, и Среброто, и Миленита. Затова и филмът става толкова добър.

Кой друг български сериал гледате?

Другите ни сериали не стават. Те са сапунки.

Става ли се милионер от бг сериал?

Не, но аз не съм се снимал заради парите, а за удоволствие. Това е много по-важно. Хората ме харесват, спират ме по улиците. Даже колегите ви от известния сайт Под тепето пишат с респект за „Наркобоса от Люлин”, казано с чувство за хумор.

Това епизодични участия ли са за вас или се превръщате в герой на шоубизнеса?

Това ми е хоби. Досега бях участвал главно в клипове. Ама все с екшън сюжет.
Примерно в едно видео на Сантра и Кристо толкова се вживях в ролята си на мутра, че вярно счупих една врата с колегата, който играеше противник – беше боксьорче. Стана без да искам. Играя в последния клип на Ивана.

Главен герой съм в едно от видеата на Бони. В киното дебютирах в ролята на руска мутра.

Заедно с Ути Бъчваров нещо се дървехме на Долф Лундгрен. А в шоубизнеса може да се каже, че съм ветеран като си спомня как преди много години с диждей Дамян правехме скечове в култовата навремето дискотека Кампионе.

Откъде дойдохте в шоубизнеса?

От спорта. От 12-годишен съм гребец и вече имам 23 години стаж. Но продължавам да практикувам. Имам сигурно десетина републикански титли в различните формати – на двойка, на четворка, но осмица за всичките тези години – близо четвърт век.

Шести на световно първенство съм бил. Иначе в частния живот съм един семеен човек.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !