Щонова и Месечков спечелиха Денсинг...

Доктор Неделя Щонова и Атанас Месечков спечелиха Денсинг...

Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

Тиесто у нас

отпечатай новината

30.07.2008 13:05 | Видян 2102 пъти | Гласували 3

Тиесто у нас

Лятната част от световното турне на ди джей номер едно в света Тиесто "In Search of Sunrise 2008" вече стартира на 23 май от Сан Франциско, Калифорния.

Българските фенове на мегазвездата имат уникалния шанс една от многобройните дати от "In Search of The Sunrise 2008" да е гостуването на Тиесто в София на 17 септември.

Тиесто ще застане зад пулта в зала Фестивална около полунощ, но за хилядите български фенове на звездата купонът ще започне още в 17:00 ч. на открито.

Около залата ще бъдат разположени шатри с добре заредени барове. Ще има и много готина музика, пускана от известни български ди джеи, които ще представят най-доброто от световния хаус преди дългоочакваното шоу на Тиесто.

Това е най-мащабното турне на електронен артист в цялата история на световната музика с над 100 концертни гига. В него са включени участия в клубове, фестивали, огромни зали и стадиони.

Албумът на Тиесто "Elements of Life" беше номиниран за престижната музикална награда "Грами" в категорията за най-добър електронен/денс албум за 2007 г. През 2008 г. звездата издаде още една компилация, която обещава да се превърне в поредния супер успешен продукт с марка "Тиесто" - "In Search Of Sunrise 7 Asia".

Албумът е записан и миксиран в Тайланд и пресъздава впечатленията на артиста по време на турнето му в Азия тази пролет. В "In Search of Sunrise 7 Asia" Тиесто ни прави част от едно неповторимо пътешествие през най-добрия транс саунд с техно и хаус елементи, събрани в два диска.

След повече от година участия по цял свят в рамките на турнето "In Search of Sunrise 2008", Тиесто издаде и дългоочакваното "Elements Of Life DVD" с пълния запис на феноменалния си концерт в Дания през март тази година. В уникалното издание е включен грандиозният 4-часов сет на Тиесто на стадиона "Паркен" в Копенхаген с впечатляващи звукови и светлинни ефекти пред над 25 000 души публика.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !