Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Къци Вапцаров изригна: Слави, смешен си!

отпечатай новината

25.01.2013 09:15 | Видян 2605 пъти | Гласували 1

Къци Вапцаров изригна: Слави, смешен си!

Къци Вапцаров събра смелост и след години мълчание се опълчи срещу най-големия си душманин - Слави Трифонов.

Нисичкият водещ изригна срещу Дългия в свое радиоинтервю и даде да се разбере, че повече няма да търпи подигравките с името и достойнството си в "Шоуто на Слави", пише в. "Всеки ден".

"Най-популярните уж водещи сега са смешни и мамят зрителите. Те не могат да кажат нито дума сами и всичко, което изговарят, им е изписано на аутокюто. Това е като да пееш на плейбек. Те всъщност са едни говорители", заяви Къци, визирайки Трифонов.

Нисичкият водещ, който блесна след години изгнание от екрана във "ВИП Брадър", редовно търпи гаврите на Слави Трифонов в шоуто му. Учиндолецът и актьорите му не спират да се подиграват на Вапцаров за тъпите му вицове и шеги, а често осмиват и външния му вид. Подобни нападки Къци търпя и от съквартирантите в риалити формата и явно това му е дошло в повече. Той неочаквано изригна и оплю всички актуални тв звезди.

Вапцаров дори призова да им бъде забранено да ползват аутокю, което им подава репликите в ефир, за да се види дали сами могат да кажат нещо, и да бъде прекратена измамата за зрителите, пише още "Всеки ден".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !