Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Джаро въздиша по дупето на парижка кръчмарка

отпечатай новината

25.01.2013 10:30 | Видян 2327 пъти

Джаро въздиша по дупето на парижка кръчмарка

Носителят на "Аскеер" Михаил Билалов сюрпризира феновете си със завидни поетични заложби. На страницата си във Фейсбук актьорът пусна цяла ода, посветена на кръчмата "Червеният барон" в Париж, научи Блиц.

Пивката творба е подписана лаконично с инициалите на бургазлията, чийто постоянен адрес през последните две десетилетия е във френската столица. Произведението е подписано като част от цикъла "Парижки винарни", а лирическите му герои са всички нощни птици, давещи самотата си с еликсира на Бакхус и тъмно пиво - от "Жорж - съпруг и звяр, пиян марсилски исполин" през "кръчмарката Жаклин, известна с хубаво и малко дупе", до масовката от "лошо гледащи катили" по масите.

Засега екранният Джаро от "Под прикритие" не коментира опцията за публикуване на творчеството си в книга, но признава, че не сяда на маса без благодатта от любимите му бургундски изби. Да наблюдава социалните породи от парижката фауна, Мишо обиква още в периода, в който работи като готвач в руски ресторант, за да обезпечи обучението си по ландшафт дизайн във версайското училище.

В стола към Консерваторията на Рахманинов завързва познанства с братушки, които днес стопанисват километрични яхти на три етажа и лайфстайлът им надминава този на мафиота Джаро.

Генерирането на авторски рими е и увертюра към ролята с която фенът на айкидото и Led Zeppelin ще изгрее в сериала „Четвърта власт” на БНТ. Политическият трилър ще дебютира в ефир през март, а Мишо ще скочи в амплоато на главен редактор на вестник.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !