Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Мика Стоичкова танцува „Гангнам стайл” в „Търси се…”

отпечатай новината

25.01.2013 13:30 | Видян 4219 пъти

Мика Стоичкова танцува „Гангнам стайл” в „Търси се…”

Дъщерята на футболната легенда Христо Стоичкова и лице на bTV Мика Стоичкова ще е гост в новото издание на токшоуто „Търси се…“  - в неделя, 27 януари, от 11:00 часа.

Трудно ли е да носиш това име и в същото време да се стремиш да бъдеш себе си, ще разкрият най-близките й хора, с които водещите Меги и Нели ще я срещнат.

Въпреки че отскоро е в България, се оказва, че Мика вече е успяла да създаде истински и ценни приятелства. Едно от тях е в професионалната сфера – с актьора и продуцент Любо Нейков, който кани младото момиче да се присъедини към екипа на „Нека говорят с Росен Петров“. Той ще провери как Мика се справя с футболната топка и дали е наследила поне малко от таланта на баща си.

Популярният рапър Криско също е сред най-близките й приятели. Благодарение на неговото предизвикателство, зрителите на bTV ще разберат добра ли е чаровната и винаги усмихната гостенка и в рапирането.

Много емоционална и весела ще бъде срещата на Мика с нейната баба Пепа. Тя се е грижила за нея от съвсем малка и признава, че иска вече да види внучката си омъжена и то за българин.  

„Майка ми е моят пример за всичко. Много искам да приличам на нея, тя е спокойна, мъдра и балансирана. С баща ми се обичат безумно, прегръщат се, дори прекалено понякога. Бих искала и аз да имам такова семейство. Всички ми дават зор, но мисля, че ми е рано за брак“, ще признае Мика.

Водещите на предаването ще я срещнат и със сестра й Христина, която живее и учи в Америка.  Към нейния коментар ще се включи и приятелят й, който е французин по произход. Предизвикателството на Христина към сестра й ще бъде да танцува „Гангнам стайл”.

Щрихи към образа на Мика ще прибавят и изключително близките й хора в България – Любен Дилов-син и приятелката му Мария Маркова, които тя много обича. Как се справя с родната действителност и колко упорито се учи да пише на български,  зрителите ще научат тази неделя в „Търси се…” от 11:00 часа по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !