Напрежение до последната секунда в...

След 11 епизода, изпълнени с множество мистериозни...

Влади Ампов – Графа за мъката в...

Тази събота (18 май) от 17:00 ч. по bTV в студиото на...

Любовникът на Гала кръшка

отпечатай новината

31.01.2013 16:00 | Видян 3932 пъти

Любовникът на Гала кръшка

Не е случайна вековната поговорка, че всичко на този свят се върти и рано или късно всеки получава заслуженото си. На своя гръб я изпитвала в момента популярната телевизионна водеща Гала . Блондинката от малкия екран изловила любовника си Стефан, чието семейство разруши, в изневяра, шушука се усилено из кулоарите на Нова телевизия.

Водеща на сутрешното токшоу "На кафе" отдавна омръзнала на по-младия бизнесмен. Най-вече защото годинките ѝ неусетно напреднали. Зад гърба на плевенчанката, навъртяла вече 45 лазарника, похотливият Стефан трескаво се озъртал за нова плячка, по-свежа, около 35, пише Уикенд.

Покрай Гала приятелят ѝ завъдил доста контакти и познанства сред хайлайф и бизнес средите, а за проводник към тях ползвал телефонния указател в джиесема ѝ.

"Пуска в действие стария изтъркан номер, с който преди години плени и Гала. Праща есемеси на известни нейни приятелки с положение и възможности. После се извинява, че уж е объркал номера. Нали си спомняте, че по същия начин удари джакпота и при Гала. Връзката им започна след няколко разменени съобщения", разкриват осведомени дами, при които обаче Стефан ударил на камък.

Любовникът на Гала планирал отдалеч раздялата им и заради неистовия ѝ мерак да се сдобие с още едно дете. Заради възрастта ѝ обаче водещата не може да зачене по естествен път и открай време врънка партньора си да я забремени инвитро, пише още Уикенд.

Пресметливият Стефан обаче нямал никакво намерение да става отново баща. Той има едно дете, момиче, от бившата си съпруга Росица. Отделно пък му се налага да отглежда и дъщерята на Гала, тийнейджърката Мари.

"Писнало му е от постоянните намеци за инвитро бебе. По-лесно е да смени жените, отколкото да се ангажира с отглеждането на трето дете", коментират от обкръжението на двойката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !