Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Геният и Диви коне очакват зрителите...

Филмовите заглавия ще се излъчат на малкия екран от...

Деян Донков се фука с член гигант

отпечатай новината

31.01.2013 17:15 | Видян 3243 пъти

Деян Донков се фука с член гигант

Деян Донков е машина за секс, ако се вярва на собствените му признания, актьорът от "Под прикритие" без всякакъв свян твърди, че е голям любител на креватните изпълнения и се раздава докрай в любовната игра, пише Уикенд.

Вече повече от година плейбоят е обвързан със своята колежка Радина Кърджилова. Двамата със звездата от "Стъклен дом" са с доста голяма възрастова разлика, но по всичко личи, че тя изобщо не пречи на разбирателството им. Камо ли пък на секса им. И двамата най обичат да се забавляват под чаршафите и практикувайки позите от "Кама Сутра", скрепяват отношенията си.

Преди да тръгне с актьора от "Под прикритие", Радина имаше имиджа на лошо момиче, което често сменя партньорите си. Деян пък е записал в сметката си любовни истории с не малко колежки от театъра и киното, едно дете и годеж с манекенката Кристина Милева. Последната обаче така и не успя да преглътне факта, че той не е мъж само за една жена и преди около 2 години реши да го зареже. Напуснат от годеницата си, Донков сякаш стана още по-неустоим за родните красавици, мнозина от които се наредиха на опашка пред гримьорната му в Народния.

Самият актьор не крие, че е пристрастен към интимните забавления. Нещо повече – той използва всяка възможност, за да споделя публично сексуалните си предпочитания. При неотдавнашното му гостуване в тв шоу Донков без притеснение обяви, че постоянно мисли за любов. А водещата Нина Палмиери се червеше от откровенията му.

Пред симпатичната брюнетка от "Секс образование" Донков се изцепи, че имало дни, в които не ставал от леглото с партньорката си. Като се почнели, правели любов по 2-3 пъти един след друг без почивка.

"Размерът на "ръчната спирачка" има значение за любовния живот, ако съдя по дамите. Не зная колко трябва да е голям – при всяка е различно. Изискванията и потребностите на жените не са еднакви", обобщи познанията си за нежния пол приятелят на Радина. Той издаде и големината на собственото си мъжко достойнство - почти 20 см. Заяви, че бил доволен от размера си и го онагледи с ръка – членът му бил колкото педята.

С Радина обичали да експериментират най-различни секс пози, но си имали и любима. При нея Кърджилова възсядала Донков и му взимала акъла с бурна езда, пише още Уикенд.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !