34 млн. лв. потрошени незаконно във...

Страховити незаконни договори и сделки са установени при...

Положиха тленните останки на...

Траурната церемония по посрещането на ковчега с тленните...

Чеци категоричен: Знам, че ще се измъкна!

отпечатай новината

04.02.2013 15:15 | Видян 1722 пъти

Чеци категоричен: Знам, че ще се измъкна!

Николай Русинов -Чеци е убеден, че няма да бъде осъден за убийството на Яна Кръстева в Борисовата градина, разказаха пред „Всеки ден" хора от близкото му обкръжение.

Пред тях той бил категоричен: „Няма с какво да ме заковат, всички доказателства са косвени".

Думите им се потвърждават и от поведението на Чеци в съдебна зала в четвъртък, когато бе гледано делото за смъртта на Яна.

Той пристигна в много добро настроение, усмихваше се и дори пожела да прочете част от обвинителния акт срещу него.

До преди месеци, Русинов се явяваше намръщен, кисел и през цялото време гледаше в краката си.

В четвъртък той си водеше записки съвестно и дори се закачаше с адвоката си Иво Найденов и двама явно си разказваха смешки и Чеци се забавляваше на шегите.

Той не се посвени да погледне близките на Яна в очите, както и чрез защитата си и свидетели да представи Яна като момиче, което не подбирало партньори си и правело секс за една нощ.

За да му помага морално в залата за първи път се появи майка му - г-жа Русинова, която с радост отговори на всички журналистически въпроси и също се опита на окаля Яна.

„Лъгала е, че е студентка. Това е нормално за хора, които искат да изкрънкат пари от родителите си", категорична бе майката на Русинов и нападна и родителите на момичето. „Не мога да си представя как може да слагаш цена на един човешки живот", коментира тя иска на Явор и Росица Кръстеви за кръвнина в размер на 400 000 лева.

28-годишната Яна бе намерена мъртва на 10 юли 2011-а на поляна в Борисовата градина и според обвинителния акт Николай Русинов-Чеци заедно с още две неизвестни лица са се възползвали сексуално от нея, а после са я удушили.

Първо за смъртта на момичето бе задържан клошарят Пламен Трифонов и след като престоя година в ареста, обвиненията срещу него бяха снети. До ареста на Русинов се стигна след като ДНК експертиза показа, че косъм от него е намерен в ръцете на Яна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !