Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Петя Дикова с ново лайфстайл предаване

отпечатай новината

06.02.2013 15:15 | Видян 2881 пъти

Петя Дикова с ново лайфстайл предаване

Първото лайфстайл шоу, създадено от екипа на “bTV Новините”, ще стартира през пролетта. Водеща ще бъде Петя Дикова. „COOL…T” ще се казва предаването.

То ще бъде посветено само на известните хора в България и по света – тези, които феновете издигат в култ и които внасят глътка свежест в информационния поток.

Горещите новини от развлекателната индустрия, които вълнуват милиони зрители и заслужено попадат в новинарските емисии, ще намерят естественото си продължение в новото седмично шоу.

Всяка събота в рамките на 90 минути водещата Петя Дикова ще представя на зрителите актуалните новини и събития около любимите им звезди от всички сфери на изкуството и шоубизнеса.

„COOL…T” ще избяга от портретните интервюта, като винаги ще търси новината и дори интригата – без да е грозна и безвкусна, смятат от медията.

За всичко актуално около знаменитостите у нас и по света ще следи екипът, който от години отразява за новините от сферата на киното, музиката, литературата и развлекателния бизнес като цяло.

Водещата Петя Дикова е утвърден лайфстайл репортер, а автори на материалите в предаването ще бъдат журналистите Марина Евгениева и Борислав Лазаров, както и международният редактор Апостол Николов.

Продуцент на новия продукт е Емил Дилчев, който също ще влиза в интимния свят на звездите чрез откровени интервюта от първа ръка, пише Блиц.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !