Инфлуенсър и модел разкри страхотни...

Инфлуенсърът и модел Кристи Рен не спира с горещите...

Божков излиза на свобода срещу 130...

Бизнесменът Васил Божков излиза на свобода срещу 130...

Четири години партита, готини хора, танци и много музика!

отпечатай новината

12.02.2013 11:45 | Видян 1428 пъти

Четири години партита, готини хора, танци и много музика!

На 15-ти февруари Camp Sessions ще празнуват в club *MIXTAPE 5*. Приготвили са ни спиращо дъха шоу!

Специални гости ще бъдат JAZZSTEPPA, а ако сте пропуснали първата им визита в София, ето малко информация за тях - през 2006-та година, един стар клуб е превърнат в двуседмичен фестивал на джаза и електронната музика.

Организатори на събитието са Gal Bar-Adon & Gal Moore, чиято идея е да миксират живи инструменти с тежки бас линии и електронно звучене. Успяват да съберат джаз музиканти, продуценти и диджеи от цяла Европа.

Резултатът им харесва, и двуседмичния проект се превръща в група - JAZZSTEPPA. Следват издания за Hotflush и Studio Rockers. Освен това имат и три албума - 'Jazzsteppa' (2009), 'Hyper Nomads' (2011), и 'Greatest Hits' (2012).

 От българска страна партито ще бъде подкрепено от едни от най-активните български диджеи и продуценти.

Всичко ще започне със сет на BASSCATZ, които имат зад гърба си вече два сингъла - 'Moving Forward' с участието на Ruth и 'Thriller'. Съвсем наскоро пуснаха и свое парче в колаборация с Balkansky, във второто издание на Platform Music.

Друг гост на събитието ще бъде Konspirator, основното движещо лице зад HMSU и част от High Roll. Годините и събитията го срещат с огромна част от елита на drum'n'bass музиката. Благодарение на това, той е успял да изгради уникален стил.

До него ще застане Bruhu, като се очаква двамата да ни завъртят главите със своята селекция. Xonic от Fruit Sessions бързо успя да спечели жадните за парти меломани.

Можете да го срещнете един ден в някой бар, а на другия в клуб. И в двата случая ще бъдете изненадани от селекцията му, която преминава през огромно количество стилове и темпо.

Той ще си акомпанира с Emil Prize. Diamondz е част от True Badness. Неуморим, той не спира да търси и прави музика според последните тенденции на електронната сцена.

Не случайно е избран да представи нашата страна на EXIT FESTIVAL 2012. Той ще излезe на сцената на club *MIXTAPE 5* заедно със SAVA.

Crash & Kickon избраха да бъдат заедно зад пулта, както в добрите стари времена.

Drum'n'bass / Breakbeat ветераните ще покажат, че ни най-малко не са спрели да се интересуват от тази музика и все още владеят изкувството на миксирането.

 Датата е 15 Февруари, а Camp Sessions ще празнуват със своите приятели, колеги и с всички фенове на тяхното звучене.

Ако ти също си част от тях, заповядай и им пожелай още една година успехи, партита и хубава музика, защото те го правят за теб !

Повече информация: http://www.facebook.com/events/280121488780701/?fref=ts

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !