Ким Кардашиян се натиска с Ема...

Ким Кардашиян и Ема Робъртс се целунаха по време на...

Арман Царукян отговори колко струва...

Арман Царукян е на върха на славата, след като победи...

Слави ще съди Господарите до дупка

отпечатай новината

15.02.2013 11:15 | Видян 1916 пъти

Слави ще съди Господарите до дупка

"Ще ги съдя и ще ги осъдя!" Така гологлавият водещ на “Шоуто на Слави” потвърди позицията си и тази на своя екип, че ще съдят сценаристите на “Господари на ефира” заради накърнени авторски права, пише БЛИЦ.

На 8 февруари Апелативният съд постанови, че неговата компанията “Глобъл вижън” е нарушила авторските права на “Шоуто на Слави”, като е използвала неправомерно кадри от предаването на bTV.

На третата година от делото Дългия и сие от компанията “Седем осми” убедиха Темида, че тв предаването "Господари на ефира" нарушава Закона за авторското право.

Официалната формулировка на съда гласеше, че от "Глобал вижън" са виновни за "използване на откъси по неправомерен начин". Всъщност, поводът за претенциите на Слави Трифонов е неизписването на "Седем осми" в излъчените в "Господари на ефира" части от предаването.

Тогава пред БЛИЦ продуцентът Джуди Халваджиян заяви: “На първа инстанция съдът постанови, че нарушение няма.

Сега отсъжда, че сме ползвали кадри неправомерно, защото макар да сме изписвали върху откъсите “Шоуто на Слави” и bTV, не сме споменавали продуцента “Седем-осми”. Предстои обаче делото да се гледа на трета инстанция”, обясни Халваджиян.

Тази вечер обаче Слави отново заяви, че ще съди “Господари на ефира”. “Ще стане така, както стана с жълтата преса. Спечелил съм всички дела срещу жълтата преса. Ще ги спечеля и срещу тях”, заяви Слави Трифонов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !