Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Черната Златка чака бебе

отпечатай новината

18.02.2013 12:30 | Видян 3329 пъти

Черната Златка чака бебе

Плеймейтката Златка Димитрова , по-известна в светските среди като Черната Златка, чака бебе от любовника си Мирослав. Брюнетката упорито крие новината, тъй като е суеверна и я е страх от лоши очи, твърдят нейни приятелки, пише Телеграф.

Дружките ѝ обаче предупредиха, че плеймейтката не получила потвърждение от гинеколога си. Няколко теста в домашна обстановка са освидетелствали щастливата новина, но медицински все още нищо не се знаело. Самата Златка споделила за бременността си пред Миро, майка си и две приятелки, тъй като била много уплашена от негативната енергия на хората. Освен това плеймейтката силно се притеснявала каква точно ще бъде реакцията на бившата жена на Мирослав, с която тя го раздели, но Миро все още бил женен за нея.

Ако новината се окаже истина, по всяка вероятност сватбата между Златка и любимия ѝ няма да се състои преди раждането.

Темата за наследници е обхванала светските личности в страната ни, тъй като Николета Лозанова и фолкпевецът Константин също мислят за бебета. Плеймейтката и футболистът Валери Божинов намекнаха, че искат второ дете навръх рождения ден на Валери, като дори националът подхвърли, че жена му вече може и да е бременна.

На празника на влюбените Константин също призна, че със съпругата му Надя си мечтаят и упорито работят за втора рожба. Двамата имат дъщеря Марианка, която е на 2 годинки, но нямат търпение да се сдобият и с момченце.

Колегата на Коцето - Борис Дали пък вече е в очакване на втория си син, който трябва де появи на бял свят в началото на лятото.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !