Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

PSY окрал Лепа Брена

отпечатай новината

18.02.2013 15:30 | Видян 3299 пъти

PSY окрал Лепа Брена

Южнокорейският певец Парк Дже-Санг, излетен на цял свят като PSY, е откраднал хитовия си танц към песента Gangnam style от сръбската сензация Лепа Брена, пише в. Телеграф.

Изпълнителката показва тези движения още на младини, когато взема участие във филмовата лента "Хайде да се волимо".

Сръбските медии гръмнаха с новината, че PSY е станал световна звезда, след като е окрал тяхната изпълнителка.

25 години преди Gangnam style да стане световен хит,  Лепа Брена е измислила танц със същия ритъм и движения.

Електронни издания от западната ни съседка публикуваха откъс от филма на Брена, чиято хореография била едно към едно с южнокорейската. А като се пусне песента на фона на филма, се вижда, че идеята съвсем не е толкова откачена, още повече, че навремето този филм се гледаше по цял свят, казва сърбите.

Именно някогашната популярност на филма кара сърбите да си мислят, че Парк Дже-Санг или някой от творческия му екип е гледал кръшните движения на Лепа Брена в  песента и те са го провокирали да създаде песента, която го направи звезда.

Все още не е ясно дали Брена ще заведе някакъв иск срещу южнокорейския си колега и дали изобщо Лепа Брена е запозната със случващото се.

Приближени до сръбската звезда обаче твърдят, че певицата няма претенции към корееца, тъй като, ако е била окрадена, отдавна е щяла да го обяви по медиите, допълни Телеграф.

Вариант, че не знае за съществуването на тази песен, е малко вероятен, тъй като Gangnam style е № 1 в музикалните класации на много страни, а в началото на 2013 г. видеоклипът към песента има над 1 милиард и 160 милиона гледания в Ютюб.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !