Отиде си главният редактор на в. 24...

На 55-годишна възраст внезапно почина главният редактор...

Нагледен урок по пътна безопасност...

Урок по пътна безопасност сред учениците в Благоевград,...

Никол Станкулова бяга в Америка

отпечатай новината

21.02.2013 17:15 | Видян 4621 пъти | Гласували 1

Никол Станкулова бяга в Америка

Много амбициозна майка имам. До ден днешен никога не ми е казала: "Ти си най-красивата!". Или: „Ти си най-умната!". Казваше ми само: „Можеш още!", споделя синоптичката . И признава, че именно заради напоритостта на своята родителка се е лансирала така добре в шоубизнеса, пише Уикенд.

По времето, когато Никол е само на пет години, мама Елена я води на кастинг в БНТ - за водещи на детското предаване "Здравей". Журито много я харесва и веднага я избира. Успоредно с това родителите й я записват на художествена гимнастика и плуване. Когато на първите си състезания малката се класира на трето място при грациите и на първо при плувкините, Елена моментално взема важно решение за спортното бъдеще на щерка си. "Нямаш място там, където не си №1", отсича госпожа Станкулова. И я отписва от гимнастиката.

Възприела големи амбиции от майка си, преди време Никол решила да напусне страната и да търси късмета си в модната индустрия зад граница. Синоптичката манекенка никак не била доволна от ниското заплащане на моделите у нас, а и чувствала, че на българските модни подиуми вече е постигнала всичко. Тя имала зад гърба си корици за списания, реклами, но й липсвал опитът от работата зад граница.

"Все по-рядко се появявам в "Ивет фешън". Замислих се дали да не се преориентирам и да замина за Ню Йорк, за да опитам как ще е там.Но не съм сигурна, че ми стиска. Трябва да загърбя всичко в България - работа, приятели, семейство... Не съм взела твърдо решение, но все пак това стои като вариант. При мен нещата никога не са планирани, всичко се случва на момента. Бих искала да си намеря точно моето място в живота", признавала е синоптичката на Нова.

Това, което отложило заминаването й за САЩ, било предложението да влезе във "ВИП Брадър". В риалитито хубавицата съзряла възможност веднъж завинаги да се измъкне от клишето "манекенка синоптичка" и да направи по-сериозна кариера в телевизията. Освен това и хонорарът от риалитито си заслужавал.

Веднага след като Никол излезе от Къщата, се заговори, че Нова телевизия е решила да я награди със собствено предаване. Именно такава е и една от отколешните мечти на Станкулова. На нея вече и е омръзнало да я свързват само с метеорологичната прогноза и има мераци да покаже интелектуалните си достойнства.

"Искам да се занимавам с нещо, в което ще имам по-голяма свобода", обяснявала синоптичката на колегите си и стискала палци да й възложат собствена тв продукция. Сега тя си има едно наум, че ако желанието й за предаване не се изпълни, ще замине за Ню Йорк и ще потърси щастието си там като модел, пише още Уикенд.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !