Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Гърнето баджанак с футболист

отпечатай новината

22.02.2013 12:30 | Видян 5195 пъти

Гърнето баджанак с футболист

Топ любовчията в ръководството на ЦСКА, баш шефът Димитър Борисов - Митьо Гърнето, бил баджанак с един от футболистите си. Пернишкият тарикат въобще не подозирал, че звездата, по която пръска най-много пари, Мишел Платини, е преспал с варненската му любовница Емануела, пише Уикенд.

Тази пикантна клюка обикаля "Армията" вече втора седмица, след като от страниците си Уикенд разконспирира самоличността на силиконовата брюнетка, с която Гърнето бе щракнат, "качен на черешата", в известно столично заведение.

Гърнето, който заради любовницата си се разведе със съпругата си след 20 и повече годишен брак, се разхождал с рога от близо 4-5 месеца, разнасят го клюкарите из Борисовата градина.

Според тях държанката на Борисов е запознала с анатомията си бразилския левент Платини миналата есен, без могъщият й спонсор от Перник въобще да разбере.

В началото на ноември нападателят изненадващо се появил сред гостите на рождения ден на Емануела. Не е известно по каква точно причина на купона не е присъствал и Гърнето. Ако се вярва на секс статистиците в ЦСКА, Платини и любовницата на шефа използвали момента и се отдали един на друг в квартирата на бразилеца.

Излиза,че президентът плейбой си плаща, за да онождат любовницата му. При завръщането му от румънския "Динамо" през лятото Гърнето направи баджанака си Мишел един от двамата наи-скъпоплатени играчи. Заедно с Нджонго Присо Платини прибира месечно по 15 хил. евро.

Зловинарите още съскат, че ненаситната Емануела кръшнала на Гърнягата, който чат-пат започнал да засича в най-сюблимните мигове.

25-годишната мъжемелачка е наполовина на възрастта на футболния бос и на моменти изпадала в състояния на неконтролируем сексуален глад. Добре, ама баш началникът на армейците отдавна спукал гума за продължителни маратони с позите от Кама Сутра.

"И виагра да ползва, пак няма да й смогне. Тази жена е нимфоманка. Във Варна е известна като Емануела Мултиоргазъма. По време на кулминационния момент цялата се тресе като тресната от триставолтов ток. Бившите й мъже трудно я задоволяваха, а какво остава за Гърнето... Ясно защо му е сложила рога с Платини", одумват пред Уикенд съгражданката си бъбривци от Варна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !