Определиха “Съседите” за най-голямото...

“Най-голямото откритие беше малък павилион, на брега...

Ясни са финалистите в конкурса Пролет`24

Известни са финалистите в Конкурса за нова българска...

Слави аплодира Краси Радков и Иво Сиромахов

отпечатай новината

10.03.2013 09:00 | Видян 2659 пъти

Слави аплодира Краси Радков и Иво Сиромахов


Слави Трифонов аплодира колегите си в новото им шоу "Младост 5" и се смя от сърце на изпълнениета им. Дългия дойде в Модерен театър, където се снима шоуто, спортно облечен, с меденка и капучино в ръка. Той непрекъснато насърчаваше главните действащи лица на сцената - Краси Радков и Иво Сиромахов.

Екипът включва още Венета Харизанова и Мариан Бачев. Всички те ще радват зрителите на Би Ти Ви със своите импровизаторски умения от 15 март. Началният час на шоуто е 20,00. Краси и Иво посрещат в своята квартира както постоянни, така и неочаквани гости, които ще „играят" с истинските си имена от реалния живот. Сред тях са актьори, певци, танцьори, както и представители от други сфери на обществения и културен живот, пише Всеки ден.

И домакините, и гостите ще бъдат изненадвани и поставяни в редица комични ситуации от сценарния екип, в който влизат Тошко Йорданов, Ивайло Вълчев и Филип Станев. Ролята на Модератора - човекът, който дава персоналните напътствия на участниците в шоуто и „ръководи" сюжетната линия, е поверена на Тошко Йорданов.
 
Снимка: vsekiden 
 
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !