Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Футболист топли леглото на Тезджан Наимова

отпечатай новината

11.03.2013 13:00 | Видян 6562 пъти

Футболист топли леглото на Тезджан Наимова

Водещата българска спринтьорка Тезджан Наимова е родена на 1 май 1987 г. в Първомай. Започва да тренира лека атлетика на 10 г. при вече покойния Таньо Танев. След това неин треньор става бившият национал в тройния скок Стойко Цонов. В България е печелила всички възможни титли в спринтовите бягания от 60 до 200 м. През 2005 г. е избрана за млад спортист номер 1 на Пловдив. В началото на 2006 г. оглавява световната ранглиста на 60 м със 7,13 сек, а през лятото на същата година в Пекин печели световните титли за девойки на 100 и 200 м. Без проблеми завоюва първите места на 100 и 200 м на балканиадата през 2007 г. През 2008 г. е наказана за 2 г. заради нередности с допинг пробата й. Завръща се на пистата в началото на 2011 г.

Новата европейската шампионка в бягането на 60 метра Тезджан Наимова е сериозно обвързана с футболиста Николай Чипев. Настоящият играч на Славия и родената в Първомай спринтьорка са двойка от няколко години. Според техни близки, те не го правят обаче заради камери или интервюта, за да станат по-известни. Спортистите просто се обичат, а в края на лятото ще празнуват три години от първата си целувка. Любопитното е, че Тезджан е с 2 години по-голяма от Николай. Футболистът е ритал като юноша за ЦСКА, а след това е играл последователно в Локомотив (Пловдив) и в малтийски клуб Хамрун Спартанс.

Тезджан и Ники определено не искат да се шуми около тях и категорично отказват да разказват подробности за връзката си. "Ники си я заплю още когато заигра в Локомотив Пловдив. Дълго време я ухажваше и най-накрая мечтата му се сбъдна и станаха гаджета. Много са влюбени и използват всеки удобен миг, за да бъдат заедно", споделят техни приятели. В лицето на Теди Чипев намери човека, за когото е готов да жертва всичко.

Началото е трудно – той играе в Малта, а тя подписва с турския Бешикташ Свързва ги единствено Интернет и социалните мрежи. Той обаче не издържа и в един момент решава, че иска да е по-близо до Теди, и си събира багажа. Проблемите с малтийската федерация, която го заплашва да му спре правата за година, не го притесняват. Жестът е красноречив и тя го оценява. Макар стриктно да пази личното си пространство, Теди признава, че мъжът до нея като професионален спортист я разбира напълно и я подкрепя във всяко едно начинание. Тя му отвръща със същото. Общото хоби и на двамата са кучетата. Обожават животните и си отглеждат великолепен самоед, който се казва Брита. Тезджан и Ники  предпочитат да се хранят в заведения, в компанията на приятели. И двамата обожават италианска кухня и си падат най-вече по ризото с пиле и паста.

Ники Чипев не иска да парадира с връзката си. Предпочита да покаже на Тезджан какво мисли и чувства, отколкото да го казва. За връзката им също не е много словоохотлив. Двамата си имат и любима дестинация за почивка, това са плажовете на ЮАР. Тя вече е била там и не крие, че е запленена от тази гледка. Почти всичките им приятели твърдят, че те са родени един за друг и взаимно се допълват. Тезджан винаги носи със себе си червен конец против уроки за здраве и любов, който й е вързан от баща й. Двамата спортисти  нямат любима марка, но предпочитат дрехи, които освен да са удобни да изглеждат добре, за да са в крак с модата.

Преди година тръгна слух, че Тезджан има отношения с колегата си, лекоатлета Десислав Гунев, с когото са тренирали заедно. Папараци успяха да ги снимат в мола в Пловдив, където двамата се разхождали хванати за ръка. Според клюката първите искри между двамата припламнали на пистата, по време на тренировка. Гунев, който официално е един от най-бързите ни спринтьори, бързо бил пленен от чара на блондинката. Бил заслепен и от невероятната скорост, която тя развива на пистата. Двамата се залюбили, след като упорито се ухажвали взаимно. Десислав категорично подчертал пред авери, че освен всичко Наимова му действала като допинг.  По-късно обаче слуховете за връзка между двамата така и не бяха потвърдени, а спринтьорката заяви, че между тях има само приятелски чувства.

Снимка: podtepeto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !