Разводът с Брад Пит съсипал здравето...

Близки на Анджелина Джоли се притесняват за...

Живият Нострадамус плаши с нова пандемия

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“,...

Нана изригна: Съдия Онцова е интригант и лицемер!

отпечатай новината

13.03.2013 13:00 | Видян 2424 пъти

Нана изригна: Съдия Онцова е интригант и лицемер!

Нана проплака от лицемерното приятелство на доскорошната й дружка съдия Искра Онцова. Повече от година двете бяха привидно сплотен екип, върху чиито плещи падаха основните задачи на неделното предаване „Съдебен спор", което тече по Нова телевизия. След като обаче съдия Онцова напусна канала преди 3 месеца, за да се влее в съботно-неделния блок на ТВ7, между нея и Нана настана студена война.

Фактът, че вече не ги събира едно работно място, определено даде на водещите възможността да изявят най-женската си черта - одумването една друга. Очевидно раздаването на правосъдие и информация е професионално изкривяване на съдия Онцова, която на няколко пъти си позволила да коментира пред близки познати, та дори и журналисти, състоянието на болната от рак Нана, пише vsekdien.

„С нея работехме добре дълго време. Именно заради това изградих към нея известно доверие, което обаче тя предаде. Здравословното ми състояние засяга само мен. В последно време тя си повярва прекалено много и започна да прекрачва граници, което не е типично за един приятел. Говореше пред медиите от мое име, и то откровени лъжи, от сорта на, че ще правя предаване с Вихра. Пресмяташе колко лева ми излиза лечението в Израел, какво съм продала и ипотекирала. Не й прави чест да се занимава с интриги!", разстроено споделя Нана в интервю за  „LOVE Style".

Междувременно Гладуиш продължава битката си с рака, макар ситуацията е овладяна. Последният ядреномагнитен резонанс, който тя прави в областта на гърдите, лимфните възли и подмишниците не показва наличие на проблем. Въпреки това обаче тя продължава лечението си във ВМА, подлагайки се на таргетна химиотерапия, чрез която й вливат херцептин.

С усмивка на уста Нана признава, че ракът не е избрал правилния човек, когото да убие. Болестта й обаче вече е нанесла първото невъзвратимо последствие върху организма й. Лекарите са вкарали Гладуиш в медикаментозна менопауза, заради хормонозависимия й рак. Това на практика означава, че оттук насетне тя няма да може да забременее отново.

Снимка: vsekdien

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !