Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Ани Салич с патерици налетя на гард във ВМА!

отпечатай новината

13.03.2013 18:30 | Видян 2762 пъти | Гласували 1

Ани Салич с патерици налетя на гард във ВМА!

Водещата на bTV-новините Ани Салич , която се преби и счупи глезен пред ВМА и затова "падна" и от екран, бе забелязана от наш репортер в люто настроение по коридорите на престижното здравно заведение в понеделник преди обед, пише Шоу.

Македонката, която не се слави с най-приятния характер на света, подскачаше на един крак, подпирайки се на патерици, и беше следвана плътно от съпруга си Бранко, с когото злите езици нонстоп я развеждат. На един от служебните пропуски на рентгена в отделението по Компютърна томография строг охранител я спря и попита предвождащата я дама с бяла престилка накъде отива и дали точно оттам трябва да прекара болната и мъжа ѝ. За зла участ гардът не разпозна Салич, тъй като тя е сменила брюнетския си цвят на косата и сега разхожда златисто-рижави къдрици, вързани на опашка.

"Откъде да мина!? Какво искате - да прескоча отнякъде и да счупя и другия си крак ли?!", грубо отряза гарда Салич , при което Бранко снизходително се усмихна зад гърба ѝ, а респектираният охранител нямаше друг изход освен да пропусне "специалната пациентка".


автор: Диана Милева

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !