Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Окървавиха наш топмодел за фотосесия

отпечатай новината

14.03.2013 09:00 | Видян 2004 пъти | Гласували 1

Окървавиха наш топмодел за фотосесия

Топ моделът Илиян Никълъс се завръща на модния подум. Илиян е един от най-успешните Български модели. Красавецът беше прекъснал модните си изяви извън страната за около година, тъй като се подготвяше за кандидат-студентските си изпити. Модела вече успешно може да се похвали, че е студент по Актьорско майсторство, той признава, че актьорството му е на преден план, и даже вече има първата си роля на професионалната театрална сцена. Илиян освен като модел се изявяваше като певец. През 2011 дебютира на музикалната сцена, пускайки първата си песен, в същото време се изявява и като моден стилист.

Въпреки успешната си моделска, кариера това е втората голяма почивка на Никълъс от моделството.
След като през 2009 спечели световния конкурс по красота "Best Chil Model of the World", а през 2011 световно списание го постави на 37 позиция в класация за най-красивите модели в света, сега Илиян отново се е заел със световно завоевание, този път социално. От края на миналата година той е част от световна организация обединяваща топ модели от цял свят. Организацията се обявява срещу вредните зависимости и показва, че не е модно да си зависим. Нашенеца признава, че дори за миг не се замислил над предложението им и се присъединил веднага.
Моделът преди месеци за пръв път проговори за клюките по негова адрес, в късометражно филмче по БНТ, за живота му.

Преди броени дни Никълъс засне фото сесия, която е заявка за подобаващо завръщане към модния бизнес и показва, че Илиян не е загубил таланта си да седи добре на снимки. Фотограф на кадрите е талантливата режисьорка и фотограф Рени Йовева, с която Илиян е работил и преди. В момента модела работи с една от най-успешните модни агенции в света "РйвърДубай".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !