Хавайска пролет: Фото на деня

Хавайска пролет: Фото на деня

Кураж не е да имаш сили да продължиш,...

Кураж не е да имаш сили да продължиш, а да продължиш,...

Филип Аврамов представя първия си музикален моноспектакъл "Бог Рок"

отпечатай новината

19.03.2013 17:00 | Видян 1179 пъти

Филип Аврамов представя първия си музикален моноспектакъл

Нека бъде музика! Така накратко може да се обобщи лайт мотивът в един нетрадиционен one-man спектакъл на актьорът и талант на MediaPro Entertainment Филип Аврамов.

Малко известен факт е, че освен талантлив актьор, Филип е и също толкова добър музикант и певец. Комбинацията от дарбите му в рими и ритми, ще видим в "Бог Рок"- музикално-театрален пърформънс, специално създаден за бар. Затова и премиерата му е на 25 март от 19:00 часа в клуб "Студио 5".

А когато говорим за качествено забавление, задължителното условие е приятелската компания. Затова и в "Бог Рок" са замесени тримата Bushmills Brothers - Филип Аврамов, Дани Рашев и Петър Калчев. Театърът е мястото, на което се срещат за първи път и общата им мечта, която сега ще осъществят е тяхно съвместно представление. Ролите са разпределени по братски – Филип в ролята на актьор и певец, Дани - автор на текста, а Петър е режисьорът.

"За мен този спектакъл е едно върховно изживяване. Впуснах се в него, защото главното действащо лице ще бъде музиката.   А тя не се съобразява с пол, раса, политика и интереси и няма езикови ограничения. Музиката е речта на Бог…Бог-Рок"– сподели вълнението си от предстоящата премиера Филип Аврамов.

В едночасовия музикален коктейл, в който той ще изпее едни от любимите си песни, основните съставки са много рок, по-малко блус и достатъчно чувство за хумор. Музикалната разходка започва някъде през 60-те и приключва в наши дни, като преминава от Muddy Waters, през John Lee Hooker до Whitesnake, Metallica и AC/DC.

Билети за първото представяне на "Бог Рок" могат да бъдат закупени от клуб "Студио 5" и билетния център на НДК на цена от 10 лв. Скоро очаквайте информация и за следващите представления на спектакъла.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !