Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Нико Тупарeв загуби битката срещу братя Халваджиян

отпечатай новината

20.03.2013 14:30 | Видян 2367 пъти

Нико Тупарeв загуби битката срещу братя Халваджиян

Липсата на екип се оказа пагубна за доскорошния фаворит на Нова тв Нико Тупарев. В изнемогването да покрие възможно най-широк периметър в ефир, качеството на продукцията му падна неимоверно.

Затова и ръководството на телевизията отделило едва 750 000 лв. за иначе задължително бляскавото шоу "Денсинг старс", докато предаването на конкурентите му братя Халваджиян "Като две капки вода" е с двоен бюджет.

Това обяснява както не надхвърлящите 10 000 лв. хонорари на звездите в танцовото предаване на Тупарев, така и кичозните, но евтини тоалети, бързо падащите екстеншъни и ужасяващия грим на участниците.

Нито една от звездите в танцовото предаване не смее да се похвали колко ще получи, за да изложи уменията си в ефир. От срам, твърдят конкурентите от другите риалити програми. Дори Петко Димитров, който никога не пропускал да се изфука с успехите си, скромно заявил, че участва за таш*ка.

Междувременно стана ясно, че българската звезда от Холивуд Стела Ангелова почти сигурно ще спечели последното издание на "Денсинг старс". Освен че танцува изключително добре, някогашната художествена гимнастичка има и топла връзка в журито на шоуто.

Майка й, Ефросина Ангелова, се прибра на скоро в България след23 години; за да поеме като старши треньор националния ни отбор по художествена гимнастика. Тя е поканена лично от президента на федерацията Илиана Раева, която е и член на журито, пише Шоу.

Топфаворитката Стела обаче все по-често се изживява като звезда И очаква дължимото на звезда отношение не само от екипа на предаването, но и от колегите й. Тъй като обаче нямало шанс да го получи, най-добрата приятелка на Рики Мартин съвсем скоро щяла да започне да се държи като нормален човек, твърдят близки до екипа на шоуто.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !