Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Пиарката на Плевнелиев изригна: Знаете ли с какво се римува Ивет?

отпечатай новината

21.03.2013 09:30 | Видян 3030 пъти

Пиарката на Плевнелиев изригна: Знаете ли с какво се римува Ивет?

Люти скандали тресат пресслужбите на президентството и на Министерския съвет заради новата шефка на правителствения пресцентър Ивет Добромирова. Назначаването на „Дондуков" 1 на заподозряната в сантиментална афера с президента Росен Плевнелиев бивша тв водеща в БНТ вбесило колежката й на „Дондуков" 2 Мария Иванова.

Началничката на президентската пресслужба, която сътвори новогодишния гаф на Плевнелиев със Скалистите планини, подлудила още от първия ден на служебното правителство всички нови министри. В прав текст им казала, че тя ще им назначи пиари във ведомствата. Добромирова обаче се прошмулила без знанието на Иванова, явно с благословия от по-високо място.

Мария пък била като градоносен облак из етажите на президентството в последните дни - откакто Ивет се е нанесла отсреща в Министерския съвет. Двете дори директно и по телефона си въртели нонстоп скандали, а битката им за надмощие изобщо не оставала скрита от подчинените в двата пресцентъра, разказват служители от държавните сгради, пише vsekiden.

Най-страшно било положението на новите министри, които първо получили нареждания от Иванова за медийните си участия, после пък от Добромирова, което съвсем ги объркало. Слава богу, инструкциите на Плевнелиев били едни и същи и пред двете пиарки, така поне в това отношение разминавания нямало.
Интересно е, че Ивет Добромирова и Мария Иванова са работили заедно в БНТ.

Тогава те не били в лоши отношения, но пък сега пресначалничката при президента разпространява дори клюки със стара дата за медийната шефка към правителството. Според Иванова навремето в БНТ с колежката й Добромирова си правели кръшен майтап заради разкрепостеното й поведение. Подхвърляли в рими след тогавашната водеща на сутрешния блок на държавната телевизия: „Ивет, Ивет - ще може ли един...?".

От директните покани опитвал да я спасява единствено деверът й - водещият на „Панорама" Бойко Василев. Той е брат на дългогодишния приятел, а сега съпруг на Ивет - Румен Петров, който пък беше аташе в Лондон.

Снимка: Агнес Асенова

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !