Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Вики от Гласът на България излиза с барман

отпечатай новината

25.03.2013 10:15 | Видян 5858 пъти

Вики от Гласът на България излиза с барман

Певицата Вики Терзийска продължава да излиза с топ-модела Генадий Ников, който дефилира на ревюто на модна къща Агресия, научи Супер 19' от свои отлично информирани източници. През лятото на миналата година вокалистката на Мастило забърса бившето гадже на носителката на титлата Мис България Гергана Гунчева. Менторката от Гласът на България и манекенът са заедно вече половин година, но били по-влюбени от всякога, клюкарят ги техни близки. Вики обаче избягва публичните изяви на любимия си, за да не ги хванат в крачка. Преди време тя бе спипана от папараци да интимничи заедно с гаджето си на столичен басейн.

Докато плажували, Вики и Генадий не спирали да се гледат и галят, споделиха тогава очевидци. Те се натискали през цялото време и ходели до душовете да се разхлаждат. Когато се показвала на слънце, Терзийска сваляла горнището на банския си, за да няма разлика след това. Тя през цялото време наблюдавала гаджето си и всячески го обгрижвала. Според клюката Вики е доста ревнива, защото щом забележела, че някоя девойка оглежда възлюбения й, веднага започвала го прегръща и да го милва. Близки до изпълнителката споделят, че в момента тя е много щастлива и влюбена. Двамата с популярния барман от Карго за първи път се появяват заедно в столичен нощен клуб, но още тогава категорично отказват да коментират публично отношенията си.

Преди да се залюби с Вики от Мастило, Генадий е бил гадже с миската Гергана Гунчева. Красавицата, която от две години се изявява като спортна журналистка, обаче му била шута заради бизнесмен. Според клюката в модните среди манекенът на Ивет Фешън бил много наранен от постъпката й и се вглъбил изцяло в работата си. Дълго време не допускал жена до себе си, но накрая отворил сърцето си за Вики. Името на изпълнителката на Твоите кафеви очи пък дълго беше свързвано с това на футболния бос Коко Динев. Терзийска обаче отрече слуховете, че му е любовница.

Тези дни Вики бе гост на Слави Трифонов и заяви, че в своя отбор в Гласът на България" подбрала хора със силна психика и характер. За концертите на живо, които стартират след две седмици, тя ще залага най-вече на българската музика: „В моя отбор ще се пеят много български песни. Решихме, че ще наблегнем на българската поп музика, на дори позабравената хубава българска музика. И се надявам хората да го оценят, защото според мен хората ценят това, което се прави в България". Според певицата не трябва да има стилово разделение на българската сцена, защото тя и без това е достатъчно малка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !