Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Професионалният опит срещу жаждата за победа на всяка цена в "Гласът на България"

отпечатай новината

25.03.2013 10:45 | Видян 1518 пъти

Професионалният опит срещу жаждата за победа на всяка цена в

Вокалните битки продължават да изправят един срещу друг талантливите съотборници от "Гласът на България". Днес на ринга ще се сблъскат рутината и сигурността, които дава професионалният опит, срещу огромния хъс и жаждата за победа на всяка цена. Коя ще бъде печелившата стратегия зрителите ще видят от 20:30 часа по bTV.

В третия вокален двубой Вики, Данчо Караджов и Миро вече нямат право да "откраднат" талант от чужд отбор и единствено Преслава остава надеждата за талантите, които са застрашени да отпаднат от шоуто. Това прави битките още по-решаващи и една от заканите, които си дават един на друг участниците го доказва: "Ще изям микрофона, кабела, дори нейния микрофон".

В днешния епизод предстои неочакван в стилово отношение вокален двубой в отбора на Данчо Караджов. Кое изпълнение ще накара фронтмена на "Сигнал" да стане на крака и каква е причината Миро за първи път от старта на битките да поздрави един от треньорите в "Гласът на България" зрителите ще видят днес, от 20:30 часа по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !