Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Фамилията тръгва на 7 април

отпечатай новината

25.03.2013 15:45 | Видян 1899 пъти

Фамилията тръгва на 7 април

Сагата Фамилията тръгва по бТВ на 7 април от 20 ч. В историята на властното и могъщо семейство Арнаудови ще видим куп звезди, повечето познати ни от Стъклен дом - Стефан Данаилов, Асен Блатечки, Яна Маринова, Деси Бакърджиева.

В каста са включени и нови лица - ветеранът Ваня Цветкова, която сега гледаме като съдия Таня Стоева от Седем часа разлика, Даниел Владимиров и Иво Аръков. Звездата на родното кино ще играе психично неуравновесената съпруга на Ламбо.

Владимиров, който живее дълги години в Италия и се върна специално за сериала, е поел ролята на сина на Данаилов, Виктор. Женен е за героинята на Деси Бакърджиева. Екранна щерка на Ламбо и Ваня е Яна Маринова, неин съпруг по сценарий е 24-годишният Аръков, пише 19'.

Фамилията обаче е разтърсвана от скрити и явни вражди, двете снахи, Яна и Деси се мразят, наяве ще излязат и други пазени тайни. Асен Блатечки влиза в ролята на ключов герой - Стефан е човекът, който възстава срещу могъщия клан и вади мръсни истини наяве.

Неговата любима е Радина Кърджилова. Нейната героиня Ива също е въвлечена в основната сюжетна интрига. Режисьор на сериала е Димитър Гочев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !