Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

"7 часа разлика" с безумен финал

отпечатай новината

26.03.2013 16:45 | Видян 11942 пъти

"Tова не е никакъв край!", възмущават се феновете и се надяват телевизията и авторите на „Седем часа" да си свършат работата докрай и да предложат реален завършек на историята. „Всеки ден" научи, че са заснети 4 епизода, които обаче нямало да бъдат излъчени заради споровете с продуцента Магърдич Халваджиян. Вчера телефоните на телевизията прегрели от възмутени зрители, които настоявали все пак да стане ясно какво става на финала. Така че най-вероятно ще се стигне до някакъв компромис от страна на враждуващите страни, надяват се зрителите.

"Убийте Мая Стоева!", молят феновете на „Седем часа разлика". Колкото почитатели на сериала харесват героинята на Ваня Цветкова, толкова мразят нейната дъщеря и искат момичето да изчезне от екрана.

Милото и Распутин са истинските любимци на публиката, особено с диалога си във финалния епизод. Със своя развален руски език Калин Сърменов буквално залепи аудиторията за екраните, Юрий Ангелов пък е другата крайност - леден, сдържан и също толкова магнетичен.

За разлика от тях с Мая авторите на сериала се дънят всеки път. Последният им фал беше погребението на ' любимия и Слав, на което уж опечалената ученичка се появи издокарана като за корица на моден журнал. Най-необяснимото решение беше прическата й - кок и странна лимба на бретона, която може да направи само майстор фризьор. Стигнахме до извода, че преди да зарови любимия си, Мая е ходила да си прави косата.

Безумна беше и репликата й към Роки: „Най-доброто, което можем да направим сега, е да танцуваме". С тези изяви най-добре би било героинята на младата актриса Боряна Братоева въобще да я няма, коментират по форумите. Очевидно недоглеждане беше и убийството на Кирил, при което „лошият" следовател Христов стреля, а след това сложи пистолета в ръката на жертвата си, за да имитира самоубийство.

И децата знаят, че за тази цел трябваше първо да сложи ръкавици. Иначе пистолетът ще е пълен с пръстовите му отпечатъци. "Последните епизоди са снимани едно към гьотере, това си личи от километри. Развалиха качеството на сериала и може би е добре, че той спря. Но все пак би било хубаво да видим какво става поне с главните герои", коментират в тв средите.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !