Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Куката тръгна по гледачки

отпечатай новината

27.03.2013 11:45 | Видян 2074 пъти

Куката тръгна по гледачки

Mариан Вълев още не може да се отърси от шока заради катастрофата, която претърпя в края на миналата седмица, издават колеги на актьора. Той вече снима сцени от новия сериал на БНТ„Четвърта власт", но трудно се съсредоточава върху работата, защото е силно стресиран от инцидента и по цели нощи сънувал кошмари.

За да се спаси, Куката от „Под прикритие" бил посъветван да си лее куршум при възрастна гледачка от самоковското село Злокучане и смятал още този уикенд да се възползва от услугите й. Според негови близки жената била корифей в лечението на страхова невроза и стрес и щяла да го избави от кошмарите.

Вълев наистина бил много уплашен от катастрофата, въпреки че се размина само с няколко драскотини. „В първия момент не повярвах, че съм жив. Мисля, че висша сила ми помогна в този тежък момент", разказа той след инцидента, пише Всеки ден.

По думите му шофирал не много бързо, но силният вятър, който духаше край Варна и Добрич, обърнал колата му и той дори не успял да реагира. Ураганният вятър в морската столица миналия петък бе със скорост 90 км в час и властите дори посъветваха шофьорите да се въздържат от пътувания.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !