Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Деси Слава смуче по 10 бона месечно от дядка милионер

отпечатай новината

31.03.2013 09:01 | Видян 2847 пъти

Деси Слава смуче по 10 бона месечно от дядка милионер

Въпреки, че има връзка с млад състезател от ММА, Деси Слава поддържа паралелни отношения и с възрастен мъж, научи Уикенд. Певицата от години била любовница на заможен господин, прехвърлил 60-те години.

Бизнесменът бил от пловдивския регион и въртял солидна търговия със земи и земеделски кооперации. Човекът бил семеен, имал и внуци, така че настоявал отношенията му с кръшната изпълнителка да са максимално дискретни. Двамата се виждали поне веднъж седмично, като Деси Слава никога не го водела в апартамента си, а в друго жилище, което поддържала специално за случая.

"Именно пенсионерът милионер осигурява звездния статут на Деси Слава. Всеки месец й дава 10 000 лева, с които да се грижи за себе си и за детето. Отделно ѝ помага за по-едри покупки като например смяна на автомобил или ремонт на жилището. И двамата искат за връзката им да не се разчува, така че тя едва ли някога ще излезе наяве", коментират запознати.

Земеделецът обаче не бил много очарован от младото гадже, с което Деси Слава парадира през последната година. Възрастният мъж трудно преглътнал присъствието му в живота на певицата. Хитрушата Деси обаче имала железен контрааргумент: "Трябва да имам мъж до себе си, иначе медиите ще почнат да ровят и ще ме изловят с теб. Ако искаш, ще бъда само твоя, но се разведи и заживей с мен официално!". Хъката-мъката, дядката свил перките и се задоволил с отредената му роля на любовник под прикритие и финансов донор.



автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !