Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Тодор Славков обран до шушка

отпечатай новината

29.03.2013 11:15 | Видян 2629 пъти

Тодор Славков обран до шушка

Тодор Славков стана поредната жертва на вилнеещите на воля крадци. Преди дни апартаментът на Малък Тошко в жилищния комплекс „Макси" на столичния булевард „Симеоновско шосе" е бил изтърбушен до шушка, научи „Всеки ден". Апашите са проникнали с взлом и са отмъкнали 7000 лева, които внукът на Тато държал в брой, скъп швейцарски часовник, златни бижута, лаптоп и две ценни картини. Крадците не са пожалили дори орден „Стара планина" на покойния баща на Малък Тошко - Иван Славков, както и други медали и държавни отличия на клана Живкови. Апашите свили даже парфюми и дрехи от апартамента на Тодор Славков, пише vsekiden.

Познати на Славков разкриват, че той подозира, че дръзката кражба в апартамента му е организирана от негов бивш приятел, който преди 2 месеца бил приютен временно в жилището. Онзи се задържал няколко дни, а накрая Тодор Славков се принудил да го помоли да си тръгне, тъй като нахалният гостенин редовно организирал пиянски оргии в жилището и си поръчвал проститутки на адреса на внука на Живков, които естествено били плащани от домакина. Славков не е подал жалба в МВР за кражбата, съобщиха пред „Всеки ден" от полицията. Вероятно синът на Иван Славков предпочита да се оправя сам или пък не вярва, че ченгетата ще разкрият крадците.

Малък Тошко е поредният баровец с изтърбушен дом. В последния месец десетки столични богаташи станаха жертва на нагли домови обири. В много от случаите крадците влизат в апартаменти и къщи дори в присъствието на домакините, които спят по това време. Вчера от МВР официално признаха, че има няколко случая на упоени в съня си столичани. Крадците влизали в жилищата им в тъмни доби, хвърляли димни упояващи вещества в спалните и след това тършували на воля.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !