Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Джесика Алба вдъхновена от ролята на майка

отпечатай новината

29.03.2013 12:00 | Видян 1628 пъти

Джесика Алба вдъхновена от ролята на майка

Джесика Алба е една от малкото актриси, които не копнеят за „Оскар". Дамата, която е майка на две прекрасни момиченца, почти се оттегли от големия екран и се съсредоточи в бизнеса си с еко бебешки продукти. Тя е съосновател на компанията Honest и влага повечето от свободното си време в нейното развитие, научи Dnes.bg.

Нежната дама обаче не може да избяга от звездния си имидж и все пак от време на време се решава да позира за някоя фотосесия. През април тя е корицата на сп. Latina, където демонстрира стилна визия и огромен чар. Джесика позира в красиви рокли и говори основно за своя бизнес, който вече е по-важен от актьорската ѝ игра.

За избора ѝ на роли: „Компанията Honest ми ми позволяват да бъда много креативна в ролите, които си избирам. Обожавам да работя с тези хора и оценявам всичко, което научавам от тях. За мен актьорската игра бе възможност да направя правилния избор и да последвам инстинктите си. Но за съжаление невинаги го правех".

За търсенето ѝ на органични бебешки продукти: „Много е трудно да намериш продукти, които не съдържат токсични вещества за бебетата. Повечето компании, които слагат в етикета си „екологично" и „нетоксично", отнасят тези определения към опаковката, а не към самото съдържание на продукта".

Какво казва партньорът на Джесика в компанията им Honest Кристофър Гавиган за това каква майка е тя: „Мисля, че повечето хора определят знаменитостите като нормални хора, които живеят невероятен живот. Джесика е невероятен човек, който живее нормален живот".

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !