Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Емилия: Анелия да си намери готин пич

отпечатай новината

01.04.2013 09:15 | Видян 3960 пъти

Емилия: Анелия да си намери готин пич

Емилия откровено сподели в тв предаване Фолкмаратон, че между нея и бившата жена на Коко Динев - Анелия , определено има напрежение, независимо от това, че в свои интервюта екссъпругата на бизнесмена казва обратното. Настоящата половинка на Коко призна, че е направила някои свои изказвания по адрес на Анелия , след като дълго време е мълчала, пише 19'.

През последните няколко месеца Еми довери, че от колежката си е видяла само лошо. „Посъветвах се с най-близките си хора и реших да кажа някои неща след дълго мълчание, тъй като излизаше така все едно аз съм безгласна буква", сподели Емилия . Певицата смята, че това е проява не на слабост от нейна страна, а на смелост. „Надявам се тя вече да е разбрала как стоят нещата, нищо че по медиите все се прави, че не разбира нищо", сподели откровено пайнерката.

Изпълнителката отправи и пожелание към бившата на Коко: „Дано да си намери някой готин пич и да се отърси от миналото. Да обърне повече внимание и на песните си и да стане пак оная хубава сладурана с черната коса, която беше. Сега е много напориста и прекалено амбициозна, което й е грешката", категорична е Емилия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !