Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Чаровната Диана сменя Георги Любенов

отпечатай новината

06.08.2008 12:42 | Видян 6864 пъти | Гласували 3

Чаровната Диана сменя Георги Любенов

Тази събота, 09 август, дискусионното предаване „Параграф BG” се завръща на екран. Изненада за зрителите ще бъде кой ще седне в стола на водещия Жоро Любенов. Новото лице на ТВ2 се казва Диана Радева. Тя е една от успешно преминалите кастинга за новинари на телевизията. Преди да дойде в ТВ2, Диана е натрупала опит в  радиостанциите „Витоша” и „Атлантик”, както и  в телевизиите „Евроком” и „МСАТ”. А богатия си речник, точна и безупречна фраза дължи на  специалността „Българска филология” в Софийския университет „Св. Климент Охридски”, където се дипломирала неотдавна.


„И този път ще изненадаме нашите зрители. Ще им предложим приятната компания на интересни дами в съботния ден. А новите колеги в екипа искам да  усетят какво е да правиш предаване, а не само да гледаш отстрани. Освен това стратегията на телевизията е да бъдем с оригинална програма през август ”, споделя Жени Павлова, директор "Новини и актуални предавания" на ТВ2.


„С интерес ще наблюдавам какво ще правят колегите и им пожелавам да усетят тръпката на Параграфа така, както я усещам аз всяка събота”, допълва Георги Любенов.
Сред първите гости на „Параграф BG” след почивката ще бъдат Ваня Николова, главен редактор на списание „Макс”, и Поля Александрова, главен редактор на „Грация”.  Темите, които ще се дискутират в студиото, ще бъдат: Олимпиадата; Разместванията на медийния пазар; Александър Солженицин, който почина на 3-ти този месец, и отпуските през август.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !