Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ice Cream дебютираха на международна сцена

отпечатай новината

03.04.2013 11:15 | Видян 1396 пъти

Ice Cream дебютираха на международна сцена

Последният ден от месец март бе знаменателен за Ice Cream. Най-успешната българска хип хоп група направи своя международен дебют в Македония и предизвика истински фурор.

Клуб Ванила в Скопие едва побираше над 600-те госта на черното парти, на което участие взеха българските звезди Мишо Шамара, Туфо, Сарафа и Ice Cream. Оказа се, че публиката е доста добре запозната с творчеството на Ice Cream и всички пяха, и танцуваха на хита “Те карам на вибрираш”.

Успешното представяне на Ice Cream не остана незабелязано от другите клубове в Скопие и още на следващия ден групата получи няколко покани за участия. Почитателите на черната музика в Македония ще могат да се радват на нови участия на групата съвсем скоро.

В края на седмицата са снимките на новият клип на бандата към песента “Взимам-Давам”, а съвсем скоро ще има и официална премиера на видеото. Сингълът бе представен официално преди няколко седмици и вече е тотален хит в плейлистите на всички радиостанции в България.

Успоредно с това с пълна сила върви и турнето “Свободна България”, в което Ice Cream са гостуващи звезди. Турнето вече мина през 10 български града, предизвиквайки небивал интерес. До края на турнето остават още 40 града.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !