Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Рап половинката на Уил Смит забива в Yalta Club

отпечатай новината

08.04.2013 14:45 | Видян 1435 пъти

Рап половинката на Уил Смит забива в Yalta Club

На 12 април Yalta Club ще посрещне американската хип хоп и R&B звезда - Jazzy Jeff. Така българските фенове ще се запознаят с най-добрия приятел на Уил Смит , половинката на "Свежият принц от Бел Еайр" – DJ Jazzy Jeff!

Любовта към музиката и таланта на Jazzy Jeff се открояват още в ранните му детски години. Едва навършил 10 години той започва да миксира, като използва мазето на родителите си, за да се упражнява. Звездата на Jazzy изгрява през 80-те години в самата зора на old school хип хопа, който произлиза от кварталните партита през 70-те и 80-те. Тогава се е пускало предимно funk, disco и soul. Първите DJ-и на партитата постепенно осъзнават, че песента е най-танцувалната и приятна част, разширяват я, използвайки аудио миксери и плочи.

Колаборацията на Jazzy с Уил Смит в супер успешното дуо DJ Jazzy Jeff and The Fresh Prince жъне огромен успех през 80-те и 90-те години. Първият им сингъл "Girls Ain't Nothin But Trouble" предизвиква небивал интерес. Римите на Уил и миксовете на Jazzy се превръщат в тоталния хит на своето време, познато като "Златният век" на американската хип-хоп култура.

DJ Jazzy Jeff измувява всички с невероятните си умения с винила, иновативнитоста си и музикална гъвкавост. Той е носител на редица награди включително и Грами. Безупречен пример за истински рап DJ, който ще покаже на всички истински фенове на хип-хопа у нас от къде тръгва всичко.

Пионерът на рап музиката ще се срещне зад пулта на Yalta Club с нашенската легенда DJ Stancho и изгряващата звезда на българска  хип-хоп музика DJ Ray Bon. Тримата артисти ще направят истински сблъсък на хип-хоп поколенията от последния четвърт век. Парти вечер, която всеки истински фен на рап музиката ще запомни завинаги!






автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !