Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Тони Стораро подкрепи Детелин Далаклиев

отпечатай новината

09.04.2013 11:00 | Видян 2877 пъти

Тони Стораро подкрепи Детелин Далаклиев

Тони Стораро зарадва с подкрепа и символична купа световния шампион по бокс Детелин Далаклиев, който за съжаление, отпадна от надпреварата в риалити формата Dancing Stars. Звездата е любимият изпълнител на спортиста, който напусна шоуто след елиминациите в петък.

На една от последните му тренировки в залата Далаклиев бе изненадващо посетен от изпълнителят на „Не те заменям”. Човека-глас посъветва младия боксьор да не се отказва и да даде всичко от себе си на сцената, макар танците да не са неговото амплоа. Боксовият шампион бе изключително развълнуван от срещата и обеща да се постарае максимално. За стимул Големия Тони го възнагради с шампионска купа, заявявайки, че за него той вече е победител. „Знам, че най-високата оценка в предаването е 10, но по моята скала това е Отличен (6) и аз с ръка на сърцето пиша на Дидо една голяма 6-ца!”, категоричен е топартистът на Diapason Records. Но макар да показа най-доброто, на което е способен, публиката реши боксьорът да напусне шоуто в края на миналата седмица.

Тони Стораро изрази съжалението си, че Детелин е излязъл от танцувалното риалити. „Много жалко, че вече не е част от Dancing Stars. Надявах да продължи и на следващ етап. Но в крайна сметка, неговата сила е  в съвсем друга област.”, заяви гласовитият шумналия. „Аз лично му се възхищавам, не само като спортист, а и като човек. Той е прекрасно момче, много позитивно и симпатично и заслужава да върви само нагоре. Стискам му палци и искрено му пожелавам да има още по-големи успехи на ринга отсега нататък.”, каза още той.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !