Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Италиански плейбой забива Пиронкова

отпечатай новината

09.04.2013 15:30 | Видян 3503 пъти

Италиански плейбой забива Пиронкова

Италианският тенисист и известен плейбой Фабио Фонини е очарован от красотата на Цвети Пиронкова и прави всичко възможно, за да я оплете в мрежите си, пише България днес.

В тенис среди бързо се е разчул слухът, че чаровната ни тенисистка е сама, след като тя разкара бившият футболист Михаил Мирчев. Пиронкова не коментира личния си живот, но вестта за раздялата ѝ не е тайна за никого в Пловдив. Там отдавна се говори, че на Цвети ѝ е омръзнало от постоянните изневери на Мишо – отбелязва таблоидът. Според градската мълва той използвал всяко отсъствие на приятелката си, за да се забавлява с други млади красавици.

Почти веднага след раздялата с Мишо на хоризонта се появил италианският мачо Фабио Фонини. Той упорито ухажвал пловдивчанката, която в началото не обръщала внимание на комплиментите му. Още повече, че Фабио е гадже с друга красива българка – Светослава Симеонова. Тя от години живее в Италия и участва в няколко горещи фотосесии за мъжки списания. Очевидно Фонини харесва българките и се опитва да забие и Пиронкова, коментират запознати.

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !