Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Стефка Берова: Щях да умра заради Лили

отпечатай новината

10.04.2013 15:45 | Видян 3158 пъти

Стефка Берова: Щях да умра заради Лили

Една от най-обичаните певици у нас - Стефка Берова, повдигна завесата на личния си живот. Тя разкри, че вече е простила за обидата, която грандамата на естрадата ѝ нанесла. Преди години двете заедно с покойния Чочо Владовски изнасяли концерт в Русе, пише България днес.

На следващата сутрин уж щели да се приберат към София, но всъщност отишли на друго място. И умишлено го скрили от Берова. След като разбрала, че е останала сама в хотела, Берова едва не получила инсулт от шока.

"Бяхме в Русе за едно участие. Лили беше с покойния Чочо Владовски. Излизам аз да пея, но изведнъж няма звук. С апаратурата нещо се случи. Нищо, казвам си. Преодолях фала и помолих публиката за тишина. Петър Вучков бе водещ, клуб НЛО също бяха с нас. Пях без проблем, концертът свърши и трябва да се връщаме в София. Питам аз първо тези от НЛО ще ме вземат ли да пътувам с тях. "Питай Лили." Питай и нея, тя казва: "Ами защо питаш мен, ако решат, да те взимат. Ти не си малка, оправяй се." Питам техниците и те някак уклончиво отговарят. Усещам аз, че никой не смее без нейната дума да ми каже нищо. И почвам да се моля: "Лили, вземи ме ти." "Аааа, това е абсурдно! Аз,вика, пътувам винаги сама." И се моля като дете, но никой нищо не казва. А то какво е било - чак след години разбрах. Лили имала намерение да ходят на друго място и го пазели в тайна от мен. Прибирам се в стаята си, вечерям самичка, никой не ме потърси. На другия ден към шест и половина слизам долу на рецепцията и питам за колко часа са поръчали събуждане колегите ми. "Ааа, ами те току-що тръгнаха." Разлюлях се. Лошо ми стана, щях да умра. От обида. Едва се свестих. Много ме нарани тогава Лили и сигурно сега ще ѝ е много тъжно да го чуе. Дълго време направо ме душеше горчилката. Оттогава спрях да я поздравявам", споделя певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !