Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Людмила Филипова снима Миро на корица

отпечатай новината

10.04.2013 16:00 | Видян 2395 пъти

Людмила Филипова снима Миро на корица

Романът на "Мастиленият лабиринт" на Людмила Филипова вече е с английско издание. А на корицата на томчето е сниман поп певецът Миро .  Книгата  вдъхнови Нешънъл Джеографик да дойде в България и да заснеме филм по описаните разкрития.

След повече от три години работа по реализацията му, той е преведен на английски като "The Parchment Maze" най-сетне е факт. Романът има интересна история – сътворен още 2006 и издаден края на 2008, той се превръща във вдъхновение на залялата ни ангелска мания по цял свят.

Комбинацията между Миро и Людмила явно работи, защото преди седмици пък я видяхме в най-новия клип на поп певеца. Писателката бе в ролята на принцеса. Клипът на Миро "Сувенир" бе сниман в Пернишкия театър, включи се и актьорът Ивайло Захариев от "Под прикритие".

Към книгата ще има и видеотрейлър, правен от американската продуцентска компания Prosperitas Entertainment. Mузиката е композирана и изпълнена от Andrea Ferrari, a aрт изпълнението на видеоклипа е дело на режисьора Александър Молов.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !